20 years of industry experience

Support - Chalmers Technology Park - +46 (0)31 69 01 00

16 ÅR MED SUCCES I SVERIGE

GRATIS FRAGT - HURTIG LEVERING - SIKERT KØB
OVER 30000 TILFREDSE KUNDER

     

Vandfilter Vandrensning omvendt Osmose Ultrafiltrering Vandrensning 12 trin

Vare-ID:0101
  • Omvendt osmose, verdens bedste vandrensningsteknologi
  • Verdens reneste vand
  • Robust designet, pålidelig og enkel betjening.
  • Arbejd perfekt i mange år
  • Placering under vasken

 

kr.8 359
På lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Gratis fragt
  •   Hurtig levering
  •   Altid fortrydelsesret
Beskrivelse

Specifikationer

 

Kapacitet: 150 liter pr. Dag

Filtermedium: 12 trin med filtrering med membran

Mål: (L x H x B): 40 cm, 42 cm, 17 cm

Tank: (H x B): 38 cm, 28 cm

Passer til alle dræn: Ja

Filtreret / ufiltreret funktion: Separat kran inkluderet

Let at installere: Ja eller VVS

 

Information

Vandrensning handler om at tage skridt til at sikre et godt helbred for dig og din familie ved at reducere mængden af ​​skadelige forurenende stoffer, der findes i ledningsvand.

 

Bedst i test!

Vandrenser Vandfilter Ultra Reverse Osmosis 1000 C Vandrensning 12 trin

Omvendt osmose, ultrafiltreringsvandrensningsanlæg er et revolutionerende gennembrud inden for omvendt osmose og ultrafiltreringsindustrien.

Gennem mange års erfaring har forskning produceret helt nye meget effektive og sunde omvendt osmose, ultrafiltreringssystemer. Fås i 11-17 trin - antallet varierer med model for omvendt osmose, ultrafiltreringssystem.

Producer fra 150 liter til 350 liter vand i den højeste kvalitet pr. Dag og fjern op til 99,8% af uønskede forureninger og filterpartikler ned til 1/10000 mikron ved at tvinge ubehandlet vand gennem en semipermeabel membran.

Mængden af ​​produceret vand kan altid øges, for eksempel gennem en større tank, der er tilgængelig som supplement til alle modeller.

Tryk tvinger vandet til at strømme i den modsatte retning af strømningsretningen i naturlig osmose. Ultrafiltreringssystemet er klart omvendt osmose og har et kompakt design, der let passer under vasken. Leveres med et komplet installationssæt, der indeholder en europæisk blyfri, lang række designet kran. 15 liter ståltrykbeholder med polypropylen indvendigt er inkluderet.

NB! Vandrensningsanlæg er en ordre og ikke en almindelig lagerbeholdning.

I tilfælde af usikkerhed omkring installationen skal installationen udføres af en specialist. Kontakt derfor en lokal blikkenslager, der har god erfaring med omvendt osmosesystemer.

Konsulter også med dit forsikringsselskab om de regler, der gælder for dem i denne type installation.

Modellen leveres med et komplet installationssæt og indeholder

1 europæisk blyfri, længe designet vandmixer, 12 liters holdetank i rustfrit stål med en indvendig væg på 12 liter polypropylen. Også inkluderet er farvekodede slanger, filterpatroner, ultrafiltreringsmembraner, RO-membraner, skruenøgler og installationshardware.

Bemærk, at specielle filterpatroner er tilgængelige som en udvidelse, f.eks. fluor, nitrater, arsen osv.

"Installations instruktioner

» Installasjonsveiledning

 

Passer let under vasken og med et separat tryk

 

Vand strømmer gennem 12 trin med vandrensning:

Trin 1 Vandet strømmer gennem en 5 mikron fast kulstofpatron, der fjerner flygtige organiske kulstofforbindelser (VOC), insekticider, pesticider og industrielle opløsningsmidler og partikler, der er større end 5 mikron, inklusive sediment, silt, sand og snavs. Det hjælper også med at forlænge systemets levetid.

Trin 2 Vandet passerer gennem en 0,2 mikron Ultrafiltration (UF) membran. Ultrafiltration (UF) er en vigtig rensningsteknik, der bruges til produktion af vand med høj renhed. UF er effektiv til fjernelse af kolloider, proteiner, bakterier, vira, parasitter, protozoer og pyrogener (f.eks. Gram-negative bakterielle endotoksiner), andre organiske molekyler større end 0,2 mikron og de fleste andre vandforurenende stoffer kendt i dag .

Trin 3 Vandet strømmer gennem mikronfilterpuderne (1 mikron svarer til 1 / 25000. tomme), der fjerner suspenderede partikler som silt, sediment, cyster (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, snavs og andre uopløste stoffer.

Trin 4 fører vandet gennem granuleret aktivt kul (GAC). GAC er almindeligt anerkendt og brugt meget som et effektivt adsorbent til en række organiske forurenende stoffer, såsom klor (99,9%), kræftrelaterede kemikalier (THM, benzen) pesticider, herbicider, insekticider, flygtige organiske forbindelser (VOC'er), PCB'er , MTBE og hundreder af andre kemiske forurenende stoffer, der kan være til stede i vand, dårlig smag og lugt fra dit drikkevand.

Trin 5 fortsætter vand gennem ionbytterharpiksen, hvilket effektivt reducerer tungmetaller såsom bly, kobber, aluminium og vandhårdhed.

Trin 6 og 7 strømmer vandet gennem to senge i Eagle Redox Alloy® (oxidations- / reduktionsproces) medier lavet af en legering med en særlig høj renhed af to forskellige metaller - kobber og zink. Repræsenterer en ny og unik måde af vandbehandlingsmedium, der gennem sin naturlige proces med elektrokemisk oxidation / reduktion og adsorptionsforanstaltninger reducerer og / eller fjerner mange uønskede forurenende stoffer fra vandet. Dette er et stort fremskridt inden for vandrensningsteknologi, der fungerer i henhold til de elektrokemiske og spontane oxidationsreduktionsprincipper (Eagle Redox Alloy®). Klor oxideres øjeblikkeligt og næsten uudtømmeligt. Jern og hydrogensulfid oxideres til uopløseligt materiale og fastgøres til mediets overflade. Tungmetaller såsom bly, kviksølv, kobber, nikkel, chrom, cadmium, aluminium og andre opløste metaller fjernes fra vandet ved den naturlige elektrokemiske proces. De er tiltrukket af overfladen af ​​medierne, ligesom en magnet. Medier forhindrer bakterievækst gennem enheden.

Trin 8 fortsætter vandet gennem en anden man-mikron-filtreringspude for yderligere at reducere uønskede partikler. Slutresultatet er en betydelig reduktion og eliminering af en lang række miljøgifte.

Trin 9 fører vandet gennem en RO-omvendt osmosemembran, der fjerner og filtrerer partikler ned til 1/10000 mikron som de fleste uorganiske kemikalier (f.eks. Salte, metaller, mineraler) de fleste mikroorganismer, herunder Cryptosporidium og Giardia, og de fleste uorganiske forurenende stoffer.

Trin 10 og 12 strømmer vandet gennem en anden mikron filterpude (1 mikron svarer til 1 / 25000. tomme), der fjerner suspenderede partikler såsom silt, sediment, cyster (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, snavs og andre uopløste stoffer.

Trin 11 strømmer vandet til sidst gennem et granuleret aktivt kul (GAC).

(Mineraliserende vandfilterpatron kan monteres i ekstra SEK 1995)

 

Vandrensning Omvendt Osmos 1000 CP fås med Booster-pumpe til ekstra hurtig produktion med et tillæg på (2.700 kroner)

Upp till 200 gånger billigare än vatten på flaska, dessutom miljövänligt 

Läs mer

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Læs mere

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - +46 (0)31 69 01 00

Clearly XPRESS

Hvorfor filtrere vand?

Kundeservice

Købsbetingelser

Om Clearly of Sweden

Kunde login

     

Tilbage til toppen
Produceret af: Wikinggruppen