20 years of industry experience

Support - Chalmers Technology Park - +46 (0)31 69 01 00

16 ÅR MED SUCCES I SVERIGE

GRATIS FRAGT - HURTIG LEVERING - SIKERT KØB
OVER 30000 TILFREDSE KUNDER

     

"Rent drikkevand er grundlaget for et godt helbred"

Hvad er der i dit ledningsvand?

Clearly of Sweden AB er Chalmers Teknikpark Göteborg gennem internationale partnerskabseksperter inden for vandrensning og er en svensk ekspansiv virksomhed. Virksomheden har været aktiv i Sverige siden 2004 og markedsfører og distribuerer premium vandbehandlingssystemer med ekstremt lang levetid.

Effektiv filtrering med unikt design, nem at montere og bruge

Micropad og flertrinsfiltrering giver den største effektivitet og forvandler almindeligt ledningsvand til rent og godt drikkevand. Alle vandrensningsprodukter har udskiftelige filterpatroner.

Ekstremt lang levetid

Opbevaringstid for filtermedier 12 - 36 måneder. Giver 50 gange større filtreringskapacitet end andre mærker.

Morgendagens teknologi allerede i dag

Morgendagens vandteknologi har gennem mange års amerikansk partnerskab givet mere end 30 års dokumenteret fremstilling, testning og erfaring på internationale og amerikanske markeder.

Spar 99% sammenlignet med flaskevand

Op til 200 gange billigere end flaskevand og er også miljøvenlig


Rent vand er vores vigtigste mad"


Maksimal vandrensning med den bedste ydelse til alle behov

Innovativt design af højeste kvalitet, nem at bruge og nem at montere og passer til alle kraner.

Bedre vand - overalt

I hvert glas vand, du trykker på, er der en række forurenende stoffer, f.eks. klor og andre kemikalier, bly, kobber, jern, kviksølv, arsen, uran, pesticider og lægemiddelrester fra medicin som f.eks. antidepressiva, p-piller og antibiotika. Du forstår sandsynligvis, at disse forurenende stoffer har en negativ indvirkning på sundheden, læs artikler og dybtgående information på Clearlys side. I mange kommuner indeholder ledningsvand også rester af antibiotika, morfin og østrogen. Kvaliteten af ​​vores ledningsvand påvirker naturligvis vores helbred!

Faktisk har gamle vandledninger, kemikalier, tungmetaller, pesticider, lægemiddelrester, skiftende standardværdier og stigende miljøtrusler i dag en væsentlig negativ indvirkning på kvaliteten af ​​svensk ledningsvand. Da renseanlæggene i dag ikke er i stand til at fjerne alle skadelige stoffer fra vores ledningsvand, er det derfor op til alle at skaffe vandrensere og vandfiltre for at reducere og minimere forurenende stoffer, der er i svensk ledningsvand, og som kan være skadelige for vores helbred.

Vi hos Clearly tror, ​​at renere vand giver et sundere liv og et bedre miljø.


Internationale partnerskaber og samarbejde

Har tydeligvis partnerskaber med flere veletablerede internationale amerikanske virksomheder såsom inden for udvikling, fremstilling og produktion, test og undersøgelser, der har mere end 30 års erfaring og ekspertise i fremstillingsindustrien inden for vandrensningsteknologi. Filtermedier og produkter kontrolleres, testes og certificeres derfor i henhold til internationale og amerikanske høje standarder, ANSI / NSF-standarder og er ISO 9001-2008 certificerede osv.

Stemte som bedste køb i USA af internationale partnere. Filtreringsmedier og produkter er gennem amerikanske partnerskaber ved flere forskellige lejligheder blevet kåret til det bedste køb af f.eks. forbrugermagasiner i USA og senest i august 2012 blev 5-trins krantopfiltre og 4-trins filtreringskander anbefalet til det bedste køb.


Ifølge miljømedicinske forskere er kontrollen med drikkevand for dårlig

Faktum er, at der i øjeblikket ikke er juridiske krav til kontrol med skadelige og giftige stoffer i kommunalt drikkevand, såsom forskellige kemikalier og pesticider fra landbrug og industri. Heller ikke for lægemiddelrester, der i dag stiger kraftigt i ledningsvand. Omfattende voksende problemer med alt for gamle vandledninger rundt om i länder.

Millioner fastboende og fritidsbeboere får deres drikkevand fra deres egen brønd.

Mindst hvert tredje år skal de, der har deres egen brønd, teste vandets kvalitet, og hvis du har små børn i familien, skal du gøre det hvert år, det er de generelle anbefalinger. Egne brønde kan være farlige for helbredet! Mange mennesker forsømmer at tage prøver og risikerer derfor at indtage farlige bakterier, skadelige kemikalier og tungmetaller. Men problemerne kan let løses med vandfiltre.

Ifølge en undersøgelse, der omfattede omkring egne brønde, var kun 20% af drikkevandet anvendeligt uden en klage ifølge National Food Administration.

Ifølge en undersøgelse fra 2007 har en ud af fem individuelle vandkilder ubrugeligt vand på ca. 500.000 egne brønde, hvilket er direkte uegnet til at drikke. Ud over dette har mange kvalitetsproblemer, og den mest almindelige årsag er mikrobiologisk vækst. Andre årsager er forhøjede niveauer af arsen, uran, fluor og mangan.

Desværre ved folk for lidt om deres drikkevand ifølge National Food Administration.

Desværre lever mange mennesker i den tro, at de har godt drikkevand og derfor ikke tager de nødvendige prøver.


Hvor sunde er vi virkelig?

Aldrig før har vi været så sundhedsbevidste som vi er i dag. Aldrig trænet så meget, læs aldrig indholdsbeskrivelserne på madvarerne så nøje. Spist aldrig så meget fiberrige brød eller andre fuldkornsprodukter. Aldrig valgt biodynamisk dyrkede og mærkede produkter i samme omfang som i dag. Men hvor sund er vores ledningsvand virkelig, og hvad ved du virkelig om kvaliteten af ​​ledningsvand? Underligt, at vi ved så meget om vores mad, men så lidt om vores ledningsvand, som er vores vigtigste mad!


Alle fortjener rent drikkevand - hvad vælger du?

Klart af Sverige har en række meget effektive, overkommelige og brugervenlige vandrensere med dokumenterede filtermedier til dig, der er en bevidst forbruger på alle niveauer og tager en holistisk tilgang til dit helbred.

 

Sørg for, at dit ledningsvand er rent og sundt. Filtrer dit ledningsvand!

Better Water - Better You

THINK CLEARLY!

Clearly XPRESS

Hvorfor filtrere vand?

Kundeservice

Købsbetingelser

Om Clearly of Sweden

Kunde login

     

Tilbage til toppen
Produceret af: Wikinggruppen