20 years of industry experience

Support - Chalmers Technology Park - +46 (0)31 69 01 00

16 ÅR MED SUCCES I SVERIGE

GRATIS FRAGT - HURTIG LEVERING - SIKERT KØB
OVER 30000 TILFREDSE KUNDER

     
Vandfilter Vandrenser Clearly Reverse Osmosis 3000 MP Ultra filtrering Vandrensning 16 steg Vandfilter Vandrenser Clearly Reverse Osmosis 3000 MP Ultra filtrering Vandrensning 16 steg

Vandfilter Vandrenser Reverse Osmosis Ultrafiltrering Vandrensning 16 steg

Vare-ID:9115
  • Omvendt osmose, verdens bedste vandrensningsteknologi
  • Verdens reneste vand
  • Robust designet, pålidelig og enkel betjening.
  • Arbejd perfekt i mange år
  • Placering under vasken
kr.12 849
På lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Gratis fragt
  •   Hurtig levering
  •   Altid fortrydelsesret
Beskrivelse

Specifikationer

 

Kapacitet: 180 liter pr. Dag

Filtermedium: UV-vandsterilisering, 16-trins filtrering med membran og trykpumpe

Mål: (L x H x B): 40 cm, 50 cm, 20 cm

Tank: (H x B): 38 cm, 28 cm

Passer til alle dræn: Ja

Filtreret / ufiltreret funktion: Separat kran inkluderet

Let at installere: Ja eller VVS

 

Information

Vandrensning handler om at tage skridt til at sikre et godt helbred for dig og din familie ved at reducere mængden af ​​skadelige forurenende stoffer, der findes i ledningsvand.

Bestillingsvare og ikke-almindelig lagervare

Clearly vandrenser Compact 3000 MP Reverse Osmosis Ultra Vandrensning med trykpumpe til

I alt 175 -375 liter pr. Dag

 

Bedst i test!

Vandfilter Vandrensning Clearly kompakt 3000 MP Vandrenser Omvendt osmose Ultrafiltrering med trykpumpe

Vandrenser Vandfilter Omvendt Osmos Compact 3000 MP Vandrensning med trykpumpe, 16 trin med vandrensning

Clearly kompakt 3000 MP omvendt osmose Ultrafiltrering med trykpumpe til alt.

180 liter pr. Dag Dimensioner: 16 "L x 8" B x 24 "H + 4" for at skifte kassette, Raw water Tank 12 liter 15 "H x 11" D

I tilfælde af usikkerhed omkring installationen skal installationen udføres af en specialist. Kontakt derfor en blikkenslager, der har god erfaring med omvendt osmosesystemer.

Konsulter også med dit forsikringsselskab om de regler, der gælder for dem i denne type installation.

 

"Installations instruktioner

» Installationsguide

 

Følgende vandfilterpatroner er inkluderet i 3000 MP modeller:

6610- Clearly Plus Flerfaset vandfilterpatron,

6620- Clearly 5-mikron carbonblok-vandfilterpatron,

9040- Clearly omvendt osmose Multi 6-trins vandfilterpatron,

9055- Clearly UF-membranvandfilterpatron,

9041- Vender Clearly klart osmose 180 LPD membranvandfilterpatron

Sådan fungerer det

 

Vand strømmer gennem 16 trin med vandrensning

Trin 1 Vandet strømmer gennem en 5 mikron fast kulstofpatron for at fjerne flygtige organiske kulstofforbindelser (VOC), insekticider, pesticider og industrielle opløsningsmidler og partikler større end 5 mikron, inklusive sediment, silt, sand og snavs. Det hjælper også med at forlænge systemets levetid.

Trin 2 passerer vandet gennem en 0,2 mikron ultrafiltreringsmembran (UF). Ultrafiltration (UF) er en vigtig rensningsteknik, der bruges til at producere meget rent vand. UF'er er effektive til fjernelse af kolloider, proteiner, bakterier, vira, parasitter, protozoer og pyrogener (f.eks. Gram-negative bakterielle endotoksiner), andre organiske molekyler større end 0,2 mikron og de fleste andre forurenende stoffer til stede i vand.

Trin 3 Vandet strømmer gennem en 1-mikron filterpude (1 mikron svarer til 1 / 25.000 inches), der fjerner suspenderede partikler som silt, sediment, cyster (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, snavs og andre uløste problemer.

Trin 4 fører vandet gennem granuleret aktivt kul (GAC). GAC er almindeligt anerkendt og brugt i vid udstrækning som et effektivt absorberende middel til forskellige organiske forurenende stoffer, såsom klor (99,9%), kemikalier relateret til kræft (THM, benzen) pesticider, herbicider, insekticider, flygtige organiske forbindelser (VOC), PCB, MTBE og hundreder af andre kemiske forurenende stoffer, der findes i vand og også dårlig smag og lugt.

Trin 5 strømmer vand gennem ionbytteren, hvilket reducerer tungmetaller såsom bly, kobber, aluminium og vandhårdhed.

Trin 6 og 7 vand strømmer gennem 2 lag redox (oxidations- / reduktionsproces) medier fremstillet af en særlig høj renheds- og legeringsblanding af to forskellige metaller - kobber og zink. Repræsenterer et nyt og unikt vandbehandlingsmedium, der gennem sin naturlige proces med elektrokemisk oxidation / reduktion og adsorption reducerer og fjerner mange uønskede forureninger fra vandet. Dette er et vigtigt fremskridt inden for vandrensningsteknologi, der fungerer som en elektrokemisk proces kendt som "spontan oxidationsreduktion" (Eagle Redox Alloy®) -principper. Klor er øjeblikkeligt og oxideret.

Jern og hydrogensulfid oxideres til uopløseligt materiale og fastgøres til overfladen af ​​filtermediet. Tungmetaller såsom bly, kviksølv, kobber, nikkel, chrom, cadmium, aluminium og andre opløste metaller fjernes fra vandet ved den naturlige elektrokemiske proces. De er tiltrukket af overfladen af ​​medierne, ligesom en magnet. Processen hæmmer bakterievækst gennem enheden.

Trin 8 Vand strømmer gennem en anden mikronfiltreringspude for yderligere at reducere uønskede partikler. Slutresultatet er en betydelig eliminering af et antal forurenende stoffer.

Trin 9 passerer vandet gennem en membran, der fjerner og filtrerer partikler så små som 1 / 10.000 mikron som de fleste uorganiske kemikalier (f.eks. Salte, metaller, mineraler) de fleste mikroorganismer, herunder Cryptosporidium og Giardia, og de fleste uorganiske forurenende stoffer.

Trin 10 og 15 fortsætter vand gennem en ny filter på 1 mikron (1 mikron svarer til 1 / 25.000 tommer), der fjerner suspenderede partikler som silt, sediment, cyster (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, snavs og andre uopløste miljøgifter.

Trin 11 og 12 strømmer vandet gennem et andet lag med filtermedier lavet af en legering med høj renhed, en blanding af to forskellige metaller - kobber og zink. Det er et stort fremskridt inden for vandrensningsteknologi og fungerer efter elektrokemiske og spontane oxidationsreduktionsprincipper (Eagle Redox Alloy®). Klor oxideres øjeblikkeligt.

Trin 13, vandet strømmer gennem en anden ionbyttermasse, hvilket reducerer tungmetaller såsom bly, kobber, aluminium og vandhårdhed.

Trin 14 fører vandet gennem granuleret aktivt kul (GAC).

Trin 16 fører vand gennem et ultraviolet vandsteriliseringssystem produceret med en 304 rustfri stålaksial strømningsreaktor. Germicida-lamper af hårdt glas giver en økonomisk måde at behandle vand på, der kræver en reduktion på 99,99% i bakterier og vira og protozoer. Denne proces udføres uden at tilføje skadelige kemikalier til drikkevand, som er den mest økologiske måde at behandle vand på.

Modellen leveres med et komplet installationssæt og indeholder

1 europæisk blyfri, længe designet vandmixer, 12 liters holdetank i rustfrit stål med en indvendig væg på 12 liter polypropylen. Også inkluderet er farvekodede slanger, filterpatroner, ultrafiltreringsmembraner, RO-membraner, skruenøgler og installationshardware.

Bemærk, at specielle filterpatroner er tilgængelige som en udvidelse, f.eks. fluor, nitrater, arsen osv.

Hvad er ultrafiltrering?

Ultrafiltration (UF) er en membranfiltreringsproces, der ligner omvendt osmose ved anvendelse af hydrostatisk tryk for at tvinge vand gennem en semipermeabel membran. Porestørrelsen af ​​ultrafiltreringsmembranen er normalt 103 - 106 Dalton. Ultrafiltration (UF) er en trykdrevet barriere for at producere vand med meget høj renhed og lav densitet. Ultrafiltration (UF) er et sæt membranfiltreringer, hvor hydrostatisk tryk tvinger en væske mod en semipermeabel membran. Suspenderede faste stoffer og opløste stoffer med høj molekylvægt tilbageholdes, mens vand og lavmolekylære opløste stoffer passerer gennem membranen.

 

Ultrafiltrering er ikke grundlæggende forskellig fra omvendt osmose, mikrofiltrering eller nanofiltrering, bortset fra størrelsen på de molekyler, den bevarer.

 

En membran, eller mere korrekt, en semipermeabel membran, er et tyndt lag materiale, der er i stand til at adskille stoffer, når en pusher påføres og presses over membranen. Membranprocesser betragtes som en bæredygtig teknik til afsaltning og til fjernelse af bakterier og andre mikroorganismer, luftbåret støv og naturligt organisk materiale, som kan give farve, smag og lugt til vandet og reagere med desinfektionsmiddel til dannelse af desinfektionsbiprodukter (DBP).

De største fordele ved UF-membranprocessen sammenlignet med konventionel desinfektion (klorering) er for eksempel:

. Intet behov for kemikalier (koagulanter, flokke, desinfektionsmidler, pH-justering);

. Høj og konstant kvalitet af det behandlede vand i form af fjernede partikler og mikroorganismer.

Ultrafiltration (UF) bruges til at fjerne alle kolloide partikler (0,01 til 1,0 mikron) fra vandet og nogle af de vigtigste opløste urenheder. Porestørrelsen på en UF-membran bestemmer hovedsageligt typen og størrelsen af ​​forureninger, der er blevet fjernet. Generelt spænder membranporerne i størrelse fra 0,005 til 0,1 mikron. UF-membranfabrikanter klassificerer hvert UF-produkt, der har en specifik molekylvægtgrænse (MWC), hvilket er et omtrentlig mål for størrelsen på de forurenende stoffer, der fjernes med en UF-membran.

En 100.000 MWC UF-membran betyder, at når vand, der indeholder en given standardforbindelse med en molekylvægt på ca. 100.000 dalton, tilsættes UF-enheden, vil næsten hele forbindelsen ikke være i stand til at passere gennem membranen.

Stoffer med en molekylvægt på 100.000 dalton har en størrelse på ca. 0,05 mikrometer til ca. 0,08 mikrometer i diameter. UF-membraner bruges, hvor stort set alle kolloidale partikler (inklusive de fleste patogene organismer) skal fjernes, UF fjerner også uklarhed i vand.

Upp till 200 gånger billigare än vatten på flaska, dessutom miljövänligt 

Läs mer

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Læs mere

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - +46 (0)31 69 01 00

Clearly XPRESS

Hvorfor filtrere vand?

Kundeservice

Købsbetingelser

Om Clearly of Sweden

Kunde login

     

Tilbage til toppen
Produceret af: Wikinggruppen