20 years of industry experience

Support - Chalmers Technology Park - +46 (0)31 69 01 00

16 ÅR MED SUCCES I SVERIGE

GRATIS FRAGT - HURTIG LEVERING - SIKERT KØB
OVER 30000 TILFREDSE KUNDER

     

Hvad er der i dit ledningsvand?

I følge miljømedicinske forskere er kontrollen med drikkevand for dårlig. Drikkevand er vores vigtigste mad med et anslået forbrug på 2-2,5 liter pr. Person pr. Dag. Dette høje forbrug betyder, at selv meget lave niveauer af forurenende stoffer kan resultere i et stort indtag af forskellige forurenende stoffer, såsom kemikalier.

I de senere år har der været rapporter om problemer med kemisk forurening i kommunalt drikkevand forårsaget af brugen af ​​kemikalier. Det er derfor vigtigt at filtrere og rense dit drikkevand for blandt andet at undgå farlige kemiske forurenende stoffer, der udgør sundhedsrisici.

Vandrensning handler om bevidst at vælge at træffe foranstaltninger for dig og din familie for at reducere mængden af ​​forurening, der er til stede i svensk ledningsvand.

Hvis du ikke filtrerer dit vand - så er du filteret!

 Vand fra hanen er en tikkende sundheds- og miljøbombe!

Lyssna ovan på Dagens Eko


 

Drikkevand er vores vigtigste mad, og vand- og kloaknet er langt det mest samfundskritiske forsyningssystem. På trods af dette er den svajende kvalitet af drikkevandsforsyningen over store dele af landet noget, som kun få involveres i eller endda kender til.

Der er i øjeblikket ingen lovkrav til kontrol af skadelige og giftige stoffer i kommunalt drikkevand, såsom forskellige kemikalier og pesticider fra landbrug og industri.

Heller ikke for lægemiddelrester, der i dag stiger kraftigt i svensk ledningsvand. Sverige har også omfattende voksende problemer med alt for gamle vandledninger rundt om i landet.

"Hvis folk vidste, hvor dårlige vandrør vi har, ville de ikke drikke vandet"

 

 


Tør vi at drikke vand fra hanen?

Faktum er, at der i ledningsvand er for eksempel lægemiddelrester, kemikalier, tungmetaller og mange andre forurenende stoffer, der skader dig og din families sundhed. Høje værdier på f.eks. Giften PFOS er målt i drikkevand mange steder i landet.

De alvorlige sundhedsrisici sammen med den store spredning betyder, at forskere har talt om "den mest alvorlige kemiske ulykke i moderne tid"

 


Sådan ser brugte filterpatroner ud fra Göteborg og Kungsbacka efter knap 5 måneder og i sammenligning med en ny filterpatron.

Disse kommuner hævder at have et absolut førsteklasses drikkevand.

"Faktum er, at hvis du ikke filtrerer dit vand, er din krop filteret."

Hvad er der i dit ledningsvand?

De fleste miljøgifter, der findes i kommunalt drikkevand, er tilfældigt opdaget. Sidste år fik det miljøbeskyttelsesagentur bestilt af regeringen til at undersøge spredningen af ​​miljøgiftet PFAS, stærkt fluorerede stoffer i kommunalt drikkevand. Undersøgelsen har vist, at PFAS forekommer i tre ud af fire af de undersøgte vandkilder. Vi mener, at der er flere emner end dem, vi overvåger. Vi har et mangelfuldt kontrolprogram.

I dag er det op til hver kommune at holde styr på sit drikkevand, men der mangler systematisk national kontrol, noget som blandt andet vandmyndighederne og SGU mener er nødvendige. De har taget det rene vand for givet!

Og når vi nu begynder at undersøge, opdager vi, at nej, det var ikke så rent.

 


 Hvorfor skal du filtrere dit ledningsvand

- Fjerner mange skadelige forurenende stoffer
- Reducerer affald i miljøet
- Mange sundhedsmæssige fordele
- Mere end 200 gange billigere end flaskevand

 

Clearly vandrenseren har det nyeste inden for vandteknologi og gør almindeligt ledningsvand til et bedre, mere velsmagende og sundere drikkevand. Dette reducerer mange forurenende stoffer, der kan være skadelige for dig og din families helbred.

Ved at fjerne skadelige forurenende stoffer er filtreret vand betydeligt bedre for dig og dit helbred. Derudover er det også betydeligt mere overkommeligt og meget bedre for miljøet end vand på flaske.

 

 

Fjerner og reducerer skadelige forurenende stoffer, der findes i ledningsvand

som for eksempel ...

- Tungmetaller
Tungmetaller såsom bly findes i ledningsvand og er sundhedsskadelige. Vandfilter reducerer klart bly.

- Rester af stoffer
Ledningsvand er kendt for at indeholde sporingsniveauer af mange forskellige lægemidler, herunder antibiotika og hormoner, der påvirker vores helbred negativt.

- Kemikalier, industrielle forurenende stoffer og pesticider
Stigende mængder af forskellige kemikalier og pesticider fra industri og landbrug findes i svensk ledningsvand.

- Klor- og kloreringsbiprodukter
Klor er et desinfektionsmiddel og findes altid i en eller anden form i kommunalt ledningsvand og har til opgave at dræbe mikroorganismer i vandrør, men forstyrrer også vores naturlige bakterieflora i kroppen, hvilket svækker vores immunsystem. Biprodukter af desinfektionsmiddel kan også føre til sygdomme som kræft og også til dårlig smag i vand.

 

Spar penge og miljøet

Ved at skifte fra flaskevand til klart filtreret vand får du cirka 7000 liter rent filtreret vand i et år, hvilket betyder, at tusindvis af vandflasker af plast forsvinder, mens du tjener tusinder af kroner.

Clearly vandfilter hjælper med at gøre rent, godt og frisk vand tilgængeligt for alle.

Shop klart de mest populære vandrensere og filterpatroner »til de bedste priser!

Hvis du vil læse mere, klik her!

Filtrer for sundhed », økonomi» og miljø ».

Læs mere blandt vores artikler og specialiseringer ».

 

Filtrera för hälsan »ekonomin » och miljön ».

Läs mer bland våra artiklar och fördjupningar ».


Clearly Anbefaler 


Du er velkommen til at ringe til os på 031 - 69 01 00, så hjælper vi dig yderligere

Clearly XPRESS

Hvorfor filtrere vand?

Kundeservice

Købsbetingelser

Om Clearly of Sweden

Kunde login

     

Tilbage til toppen
Produceret af: Wikinggruppen